alt 

 

HASZNÁLJA A LEGÚJABB TECHNOLÓGIÁT CIPŐFERTŐTLENÍTÉSRE!

 Ezt a fertőtlenítő gépet Ön is megvásárolhatja, Brutto 270.000,-Ft. 

 Megrendelhető: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

alt

 

Óvja lábait a fertőzésektől, és a kellemetlen szagoktól!

Pedikűr alkalmával, első alkalommal ingyen kipróbálhatja a cipőfertőtlenítést.

Pedikűre idejében, egyszerre 2 pár cipő helyezhető el a gépben.

Minden további fertőtlenítés 1000 Ft/ 2 pár. 

 

CIPŐ MOSÁS?     HOGYAN LEHETSÉGES EZ?     ITT A MEGOLDÁS!

Ez a jelenleg ismert legújabb technológia, nem használ folyadékot, vegyszereket, ezért semmilyen veszélyt nem jelent az emberi szervezetre, sem a fertőtlenített tárgyakra, sem a közvetlen környezetre. Az Ózon légnemű anyag, ami alaposan átjárja a cipő porózus részeit is. A bőr, textil porózus anyag, tehát tökéletesen átjárja az ózon. Előfordul olyan cipő, aminek a műanyag talpában zárt üregeket építettek be, és a túlzott elhasználódás miatt ezek az üregek is szagosak már, vagy a műanyag réteg belseje vált szagossá, ami nem porózus, es ezt nem tudja átjárni az ózon. Természetesen ezt más anyag sem fogja már szagtalanítani, sem az uv fény, sem a vegyszer, hiszen nem éri el. Ilyen esetben megérett a cipő a kicserélésre. Rendszeres tisztítással viszont hosszú életűvé teheti drága cipőit.

 

FERTŐTLENÍTÉS ÉS SZÁRÍTÁS LÉGZUHANY ÁLTAL.

A berendezés ózont generál a levegőben, majd az ózon, valamint a meleg levegő megfelelő keringtetésével, különböző szűrő rendszereken keresztül száraz, tiszta illatú, fertőtlenített cipőt eredményez. A levegő szállító rendszer szűri a vírusokat, baktériumokat, gombákat, és a kellemetlen illatokat. A berendezés zárt rendszeréből sem szennyezett levegő, sem ózon, sem UV fény, sem ezüst ionok nem jutnak ki. Az ajtó esetleges kinyitásakor a működés leáll, a levegő szűrés viszont tovább folytatódik.

A tisztítás folyamatában képződött szennyezett levegő visszajut a "biolabda" szűrőrendszerbe, áthalad az UV-zónán, és újra tiszta a keringtetett levegő, ideális ózon kombinációban. A korszerű filter rendszer biztonságos megoldás a működés során keletkezett szennyezett levegő megtisztítására, ez a korábbi technológia továbbfejlesztett változata. 

alt

 

ELEGENDŐ E KÖRÖMGOMBA ESETÉN CSAK A KÖRMÖT KEZELNI?

NEM, MERT A CIPŐ ÉS A ZOKNI VISSZAFERTŐZ.

 

 

A legtöbb verejtékmirigy a talpon van. A láb bőrfelületén -akár csak az egész testen- különböző baktériumok találhatók, melyek kellemetlen szagokat bocsáthatnak ki magukból, a láb izzadása okán. Az izzadtság önmagában nem szagos, de a különböző baktériumok bomlástermékei már igen. Sokszor a láb napi 12 órát biztosan a cipőben van, és ha különböző mértékben is, de állandó nedves közegben, ami a gombás betegségeknek is kitűnő táptalaja.

Ezért mindig tiszta, és száraz cipőt húzzon a lábára.

ELEGENDŐ HA A SPORTCIPŐMET KIMOSOM A MOSÓGÉPBEN?

Amennyiben a cipő anyaga megengedi, lehet hogy egyszerűbb kimosni mosógépben mint kézzel tisztára mosni. Az viszont biztos, hogy minimum 60 fokos melegvíz kell ahhoz, hogy a baktérimok, gombák elpusztuljanak, ez alatt ez nem fog megtörténni.

 

 

LÁBSZAG - DE MITŐL?

Az a feltételezés, hogy akinek kellemetlen szagokat áraszt a lába, igénytelen, nem mos eleget lábat, nem törődik a személyes higiéniájával, teljesen téves. Az izzadás alapvetően alkati kérdés, de befolyásolja a fizikai aktivitás, hormonális változás, pszichikai tényezők, betegségek.

A cipőből kiáramló kínos probléma megkeserítheti az életét. A lábon és a cipőben megtelepedő baktériumok, mikroorganizmusok izadtsággal, az elhalt hámsejtekkel táplálkoznak, és melléktermékeik kellemetlen lábszagot okoznak.

Emellett előfordulhat az is, hogy valamilyen gombás fertőzés áll a háttérben.

Amit az orrfacsaró illatok ellen tehetünk, az a helyes lábápolás, a cipő helyes megválasztása, és a cipőinek, zoknijainak tisztán, szárazon tartása, fertőtlenítése. Ez utóbbira eddig nem volt egyszerű megoldás, lásd a fórum témákat, az oldal alján. 

 

LE KELL VENNEM A CIPŐMET?

Itt a megoldás, a teljes életet megváltoztató "Magic Box" technológia, és soha többé nincs fáradtságos cipőfertőtlenítés formalinnal. Több mint az UV fény, ami csak a felületeket éri el. Az ózonos fertőtlenítés átjárja a porózus részeket is, ebben a rendszerben pluszként szagtalanítás, és szárítás is történik.

Cipője azonnal friss és tiszta illatú!

SOHA TÖBBÉ FÉLELEM!

 
valentino outlet online valentino outlet online valentino outlet online valentino outlet online valentino outlet online valentino outlet online casadei outlet online casadei outlet online casadei outlet online casadei outlet online casadei outlet online casadei outlet online balenciaga pas cher chaussures balenciaga pas cher chaussures balenciaga pas cher chaussures balenciaga pas cher chaussures balenciaga pas cher chaussures balenciaga pas cher balenciaga outlet saldi italia balenciaga outlet saldi italia balenciaga outlet saldi italia balenciaga outlet saldi italia balenciaga outlet saldi italia sac lancel pas cher balenciaga pas cher