alt 

 

HASZNÁLJA A LEGÚJABB TECHNOLÓGIÁT CIPŐFERTŐTLENÍTÉSRE!

 

alt

 

Óvja lábait a fertőzésektől, és a kellemetlen szagoktól!

Pedikűr alkalmával, első alkalommal ingyen kipróbálhatja a cipőfertőtlenítést.

Pedikűre idejében, egyszerre 2 pár cipő helyezhető el a gépben.

 

CIPŐ MOSÁS?     HOGYAN LEHETSÉGES EZ?     ITT A MEGOLDÁS!

Ez a jelenleg ismert legújabb technológia, nem használ folyadékot, vegyszereket, ezért semmilyen veszélyt nem jelent az emberi szervezetre, sem a fertőtlenített tárgyakra, sem a közvetlen környezetre. Az Ózon légnemű anyag, ami alaposan átjárja a cipő porózus részeit is. A bőr, textil porózus anyag, tehát tökéletesen átjárja az ózon. Előfordul olyan cipő, aminek a műanyag talpában zárt üregeket építettek be, és a túlzott elhasználódás miatt ezek az üregek is szagosak már, vagy a műanyag réteg belseje vált szagossá, ami nem porózus, es ezt nem tudja átjárni az ózon. Természetesen ezt más anyag sem fogja már szagtalanítani, sem az uv fény, sem a vegyszer, hiszen nem éri el. Ilyen esetben megérett a cipő a kicserélésre. Rendszeres tisztítással viszont hosszú életűvé teheti drága cipőit.

 

FERTŐTLENÍTÉS ÉS SZÁRÍTÁS LÉGZUHANY ÁLTAL.

A berendezés ózont generál a levegőben, majd az ózon, valamint a meleg levegő megfelelő keringtetésével, különböző szűrő rendszereken keresztül száraz, tiszta illatú, fertőtlenített cipőt eredményez. A levegő szállító rendszer szűri a vírusokat, baktériumokat, gombákat, és a kellemetlen illatokat. A berendezés zárt rendszeréből sem szennyezett levegő, sem ózon, sem UV fény, sem ezüst ionok nem jutnak ki. Az ajtó esetleges kinyitásakor a működés leáll, a levegő szűrés viszont tovább folytatódik.

A tisztítás folyamatában képződött szennyezett levegő visszajut a "biolabda" szűrőrendszerbe, áthalad az UV-zónán, és újra tiszta a keringtetett levegő, ideális ózon kombinációban. A korszerű filter rendszer biztonságos megoldás a működés során keletkezett szennyezett levegő megtisztítására, ez a korábbi technológia továbbfejlesztett változata. 

alt

 

ELEGENDŐ E KÖRÖMGOMBA ESETÉN CSAK A KÖRMÖT KEZELNI?

NEM, MERT A CIPŐ ÉS A ZOKNI VISSZAFERTŐZ.

 

 

A legtöbb verejtékmirigy a talpon van. A láb bőrfelületén -akár csak az egész testen- különböző baktériumok találhatók, melyek kellemetlen szagokat bocsáthatnak ki magukból, a láb izzadása okán. Az izzadtság önmagában nem szagos, de a különböző baktériumok bomlástermékei már igen. Sokszor a láb napi 12 órát biztosan a cipőben van, és ha különböző mértékben is, de állandó nedves közegben, ami a gombás betegségeknek is kitűnő táptalaja.

Ezért mindig tiszta, és száraz cipőt húzzon a lábára.

ELEGENDŐ HA A SPORTCIPŐMET KIMOSOM A MOSÓGÉPBEN?

Amennyiben a cipő anyaga megengedi, lehet hogy egyszerűbb kimosni mosógépben mint kézzel tisztára mosni. Az viszont biztos, hogy minimum 60 fokos melegvíz kell ahhoz, hogy a baktérimok, gombák elpusztuljanak, ez alatt ez nem fog megtörténni.

 

 

LÁBSZAG - DE MITŐL?

Az a feltételezés, hogy akinek kellemetlen szagokat áraszt a lába, igénytelen, nem mos eleget lábat, nem törődik a személyes higiéniájával, teljesen téves. Az izzadás alapvetően alkati kérdés, de befolyásolja a fizikai aktivitás, hormonális változás, pszichikai tényezők, betegségek.

A cipőből kiáramló kínos probléma megkeserítheti az életét. A lábon és a cipőben megtelepedő baktériumok, mikroorganizmusok izadtsággal, az elhalt hámsejtekkel táplálkoznak, és melléktermékeik kellemetlen lábszagot okoznak.

Emellett előfordulhat az is, hogy valamilyen gombás fertőzés áll a háttérben.

Amit az orrfacsaró illatok ellen tehetünk, az a helyes lábápolás, a cipő helyes megválasztása, és a cipőinek, zoknijainak tisztán, szárazon tartása, fertőtlenítése. Ez utóbbira eddig nem volt egyszerű megoldás, lásd a fórum témákat, az oldal alján. 

 

LE KELL VENNEM A CIPŐMET?

Itt a megoldás, a teljes életet megváltoztató "Magic Box" technológia, és soha többé nincs fáradtságos cipőfertőtlenítés formalinnal. Több mint az UV fény, ami csak a felületeket éri el. Az ózonos fertőtlenítés átjárja a porózus részeket is, ebben a rendszerben pluszként szagtalanítás, és szárítás is történik.

Cipője azonnal friss és tiszta illatú!

SOHA TÖBBÉ FÉLELEM!